REHAU на I Всеукраїнської конференції «Комфортний, енергозберігаючий будинок - вимоги нашого часу»

REHAU 24 липня 2015 р. о 17:34

Інноваційні рішення REHAU, спрямовані на підвищення енергоефективності, вже давно користуються популярністю мільйонів споживачів по всьому світу. Завдяки своїй якості та екологічності, підтверджені європейськими сертифікатами, наша продукція надійно зарекомендувала себе і на українському будівельному ринку, де активно застосовується як для нового будівництва, так і термомодернізації старого житла.

Проте останнім часом ми спостерігаємо значне зростання попиту на енергоефективні рішення компанії та консультаційну підтримку профільних фахівців, в першу чергу пояснюється зростанням цін на енергоносії та відповідними реформами у сфері ЖКГ, які покликані стимулювати населення впроваджувати енергозберігаючі заходи у власних і комунальних господарствах. Зі свого боку компанія REHAU висловила готовність надати максимальну інформаційну підтримку розпочатих реформ і навіть запропонувати нові рішення, адаптовані під конкретні запити ринку.

В рамках даної ініціативи фахівці REHAU вже приєдналися до ряду заходів під егідою «Держенергоефективності», де презентували можливості застосування європейського досвіду енергозбереження в українських домогосподарствах, а нещодавно взяли участь у Першій Всеукраїнській Конференції «Комфортний, енергозберігаючий будинок - вимоги нашого часу», яка проходила в смт Затока, Одеської обл. з 06.07 по 10.07.2015 р. Заступник директора з міжнародних проектів REHAU Олексій Біленко виступив з доповіддю на тему «Вікна. На що звернути увагу при термомодернізації», а також представив продукцію компанії на виставці сучасних технологій, яка діяла протягом всього заходу.

Загалом, головна дискусія конференції йшла навколо сучасного стану та проблемних питань утримання житлового фонду. І хоча іноді вона перетворювалася на запеклу суперечку (а як відомо, саме в ній «народжується істина»), ми віримо, що спільними зусиллями було знайдено оптимальні шляхи підвищення ефективності і незабаром нас чекає реальне поліпшення ситуації на ринку ЖКГ... звичайно ж, з інноваціями REHAU!

Останні новини розділу