Дерев'яні євровікна за програмою "Ощадний дім"

ТОВ Фрам Житомир 22 вересня 2015 р. о 13:21

8 квітня 2015 набула чинності постанова Кабінету Міністрів України №231: "Про затвердження Державної цільової економічної програми енергоефективності щодо розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива", метою якого є стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом відшкодування частини суми кредиту, залученого на придбання енергоефективного обладнання та/або матеріалів.

У цій постанові Держава покладає на себе обов'язок відшкодовувати частину суми кредиту на покупку енергоефективного обладнання громадянами, у тому числі і вікон. Відшкодовується 30% суми кредиту, але не більше 10 000 грн.

Піклуючись про своїх клієнтів, ми вжили низку заходів для того, щоб вони теж мали можливість скористатися компенсацією, що надається Державою:

По-перше, ми отримали сертифікат 2015 відповідності на дерев'яні євровікна та двері (вхідні та міжкімнатні) нашого виробництва.

Продукція нашої компанії вже пройшла всі необхідні процедури сертифікації 12 серпня 2015 року, ми отримали державний сертифікат відповідності на вікна UA1.006.0059616-15, згідно з яким в дерев'яних євровікнах нашого виробництва зі склопакетами з енергозберігаючим покриттям показник приведеного опору теплопередачі складає 0,75-079 м2К/Вт
По-друге, почали працювати з найбільшим державним банком України - "Ощадбанком",
в якому була розроблена відповідна програма "Ощадний дім".

Умови надання кредиту досить прості:
Сума кредиту - від 1 000 до 50 000 грн.
Початковий внесок - від 10% вартості товару.
Період кредитування - до 3 років.
Процентна ставка - 25% річних.

Перелік документів: паспорт, податковий номер, документ, про отримані доходи за 6 місяців, рахунок-фактура на вікна.
Більш докладно про кредит на дерев'яні євровікна та умови його надання ви можете дізнатися на сайті банку або зв'язавшись з нами.

Останні новини розділу