Презентації REHAU в рамках Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні"

REHAU 24 вересня 2015 р. о 13:41

24 вересня головний спеціаліст REHAU з питань ефективної термомодернізації житла Олексій Біленко презентував переваги сучасних енергоефективних вікон представникам провідних бібліотек України. Презентація відбулася в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» на семінарі «Енергоефективність та використання альтернативної енергії в громадських будівлях».

Поспішаємо упередити Ваше питання «Чому саме бібліотекарям?» І поставити зустрічне: «А Ви давно були в бібліотеці?» А ось і даремно! Забудьте про запорошені книги на полицях і строгу «тьотю в окулярах». Сьогодні це сучасні інформаційні центри, що надають широкий спектр послуг соціально-економічного плану.

Вже не перший рік завдяки партнерській роботі таких відомих організацій, як IREX, Фундації Білла і Мелінди Гейтс, Microsoft, USAID, а також Міністерства культури України та Української бібліотечної асоціації, більше 1500 публічних бібліотек об'єдналися і успішно розвивають програму «Бібліоміст», основна мета якої - забезпечення вільного доступу до актуальної, суспільно важливої ​​інформації. Учасники цієї програми і були головною аудиторією сьогоднішнього семінару.

Так що, якщо плануєте підвищити енергоефективність Вашого будинку, шукайте найактуальнішу інформацію по грамотному впровадженню енергозберігаючих технологій в... бібліотеці!

Останні новини розділу