Скління котеджу профільними системами Reynaers 86-HI і 155-HI від Компанії Goodwin

Світлана 21 січня 2016 р. о 15:03

Командою фахівців Компанії Goodwin завершено скління приватного котеджу в м.Київ.

Для скління домоволодіння застосовувалася віконно-дверна профільна система Reynaers (в-во Бельгія) серії Concept System® 86-HI.
Матеріал відповідає найвищим вимогам по ізоляції, безпеки та міцності. Поєднання надійних профілів і багатокамерного термомосту забезпечують виняткову міцність і вдосконалену водо- і повітронепроникність.
Система CS 86 отримала швейцарські сертифікати енергоефективності матеріалів Minergie® і Minergie-P®. Щодо безпеки, система CS 86-HI передбачає захист від злому 2-го і 3-го класів, що гарантує найвищий рівень безпеки.

Для реалізації скління за допомогою підйомно-зсувних систем проектним відділом Алюмінійових конструкцій Компанії Goodwin була обрана першокласна система термоізольованих підйомно-розсувних дверей у версії «суперізоляція» Reynaers - Concept Patio 155-HI. Вона призначена для створення максимально великих засклених поверхонь з урахуванням підвищеного комфорту.
Система CS 155-HI прекрасно сумісна з конструкціями з системи CS 86-HI.
Керування відкриванням здійснюється автоматично із застосуванням прихованого приводу при підключенні до системи "Розумний будинок".

Останні новини розділу