Компанія Goodwin провела семінар для Партнерів

Світлана 10 березня 2016 р. о 12:02

Яких розмірів можуть бути склопакети, де ще застосовуються конструкції з алюмінію і як забезпечити максимальну теплоізоляцію в приміщенні - ці і інші питання обговорювалися на семінарі, який 2 березня провела компанія Goodwin.

Семінар був організований для партнерів Компанії з Донецького регіону. Інтерес до піднятих тем був дуже великий - на семінар двома автобусами приїхали 80 чоловік!

Захід почався не стандартно - із практичної частини. Спочатку гості побували на заводі Goodwin. Директор по виробництву компанії Goodwin Андрій Анатолійович Ковальов провів для них годинну екскурсію, показавши роботу двох цехів: по виробництву ПВХ конструкцій і склопакетів, і по виробництву алюмінієвих конструкцій.

Пообідня частина семінару, яка пройшла в конференц-залі стадіону "Металіст", була присвячена вже теоретичній частині.

Так, технічний фахівець відділу алюмінію Андрій Галкін розповів про види конструкцій з алюмінію, їх особливостях і сферах застосування.

Менеджер відділу продажів Андрій Смаль нагадав про сучасні вимоги ДНБ України до склопакетів, їх максимально допустимих розмірах. Крім того, детально зупинився на видах скла і чинниках, що впливають на ціноутворення (тонування, плівка і т. п.), а також визначенні точки роси і теплоізоляції.

Третій модуль був присвячений організаційним питанням: виписці рахунків, взаємодії з відділами, роботі по електронній пошті і т. п.

А для максимального розкриття матеріалу після кожного тематичного блоку було виділено час для відповідей на питання, що виникають у слухачів, - резюмували організатори семінару.

Останні новини розділу