Будуйте ваш «Енергоефективний дім» вигідно разом з ТМ WDS і компанією UDK!

WDS 24 червня 2016 р. о 09:53

ТМ WDS при партнерстві компанії UDK, одного з найбільших виробників виробів з автоклавного газобетону в Україні, проводить акцію «Енергоефективний будинок», яка дає можливість заощадити до 20% на склінні свого будинку.

У розпал будівельного сезону, покупці газобетонних блоків UDK товщиною 500 мм і щільністю 400 кгм.куб, можуть отримати сертифікат на знижку 6500 при замовленні вікон WDS 8 SERIES, або 5500 грн при замовленні вікон WDS 7 SERIES.

Спеціальною пропозицією компанії намагаються привернути увагу до питань теплозбереження та енергоеффектівнсоті і утримання майбутнього будинку. Подорожчання електроенергії, ресурсів на опалення, постійні витрати на утримання будинку - незмінно приведуть до необхідності додаткового утеплення. Але коштувати це буде дорожче, коли мова йде про вже побудований будинок.

Проект «Енергоефективний будинок» від ТМ WDS і компанії UDK - найбільш вигідна пропозиція, що дозволяє заощадити вже на етапі будівництва, при цьому отримуючи кращі енергозберігаючі технології!

Останні новини розділу