Партнери компанії LUVIN відвідали головний офіс VEKA AG

VEKA Ukraine 4 жовтня 2016 р. о 09:37

Переможці конкурсу "Професійний монтаж", який проводила компанія LUVIN, партнер VEKA Україна, були нагороджені поїздкою до Європи з відвідуванням головного офісу VEKA AG.

Нагадаємо, 16 квітня 2016 року компанія LUVIN оголосила переможців конкурсу "Професійний монтаж". За умовами конкурсу переможців було нагороджено поїздкою за кордон, IPad і відзнаками "LUVIN рекомендує".

Всього в конкурсі брали участь 49 команд, після підведення підсумків чотири представника партнерів LUVIN - Микола Бакланов, Роман Буянов, Євген Левинський та Сергій Федонюк були нагороджені головним призом – поїздкою до Європи, в рамках якої вони відвідали Польщу, Голландію, Бельгію, а також Німеччину. Так, у Зенденхорсті, представники компанії LUVIN отримали чудову можливість побувати в головному офісі VEKA AG, де побачили весь масштаб виробничих потужностей світового лідера в галузі розробки та виробництва віконних і дверних систем.

Вразили обсяги, організованість, умови праці, культура, а найбільше - система контролю якості, яка охоплює всі підрозділи компанії від розробки та виробництва до управління та матеріально-технічного забезпечення. Контроль якості займає приблизно 40% усіх виробничих процесів.

Переможці конкурсу повернулися з насиченої подорожі по Західній Європі приємно втомленими і натхненними до нових звершень.

Останні новини розділу