Конкурс - кращий об'єкт разом із ТМ EPSILON

Акорд-С 18 листопада 2016 р. о 18:30

Оkna-Еpsilon запрошує всіх партнерів взяти участь у фотоконкурсі "Кращий об'єкт разом із Оkna-epsilon", який буде проводиться на сторінці компанії в соціальній мережі Facebook у період з 21 листопада по 12 грудня 2016 року.

Умови участі в конкурсі:

1. Конкурсантами є партнери (дилери) Оkna-epsilon, які подали фото об'єктів* з використанням металопластикових конструкцій ТМ Epsilon на електронну адресу разом із контактними даними для зворотного зв'язку (ПІБ, телефон, місце розташування об'єкта) у період з 21 листопада по 14 грудня 2016 року.

2. Після оцінки інформативної складової і якості фотоматеріалів, вони будуть опубліковані на сторінці ТМ Epsilon у соціальній мережі Facebook.

3. 15 грудня в день розіграшу, десять фоторобіт призерів**, які отримають найбільшу кількість голосів користувачів (за допомогою кнопки "Мені подобається" і "Поширити") отримають у подарунок*** планшет від ТМ Epsilon зі встановленою програмою WinCalc Mobile.
WinCalc Mobile - це програмний продукт для розрахунку віконно-дверних конструкцій на мобільному пристрої з операційною системою Android.

WinCalc Mobile дозволяє:
- Створити повноцінний замовлення, отримати ціну і комерційну пропозицію;
- Надіслати готове замовлення до клієнта, офісу або на виробництво для завантаження в програму WinCalc;
- Відстежувати етапи готовності і відвантаження замовлень.
Всі користувачі соціальної мережі Facebook, хто підтримували роботи переможців візьмуть участь в розіграші**** заохочувальних подарунків від Оkna-epsilon!

* Для участі в конкурсі Учасник надає необмежену кількість фотографій (хорошої якості в форматі jpeg), об'єктів з встановленої продукцією ТМ Epsilon. До участі приймаються матеріали тільки власних об'єктів, можуть використовуватися матеріали третіх осіб, тільки в разі їх згоди.
** Переможцем буде визнаний Учасник, який отримав найбільшу кількість «Likes» і «Share» від користувачів соціальної мережі Facebook. Підтвердженням перемоги буде ідентифікація об'єкта з встановленими конструкціями ТМ Epsilon відображеними на фото.
*** Під подарунком мається на увазі право придбання за одну гривню.
**** Серед всіх учасників, які проголосували за фіналістів буде розіграний заохочувальні подарунки від ТМ Epsilon. Розіграш буде здійснено за допомогою автоматичної системи випадкового вибору даних «Random».

Останні новини розділу