Вперше в Україні «прихований шов» від ТМ "ВікноПлюс"

ТМ "ВікноПлюс" 10 грудня 2016 р. о 00:50

ТМ "ВікноПлюс" вперше в Україні запустила нове обладнання STURTZ для зварювання ПВХ вікон і дверей із профільної системи VEKA з прихованим швом.
Зварювання заготовок профілю в цілісні рами та стулчасті частини на автоматичному "чотириголовому" зварювальному верстаті відбувається одночасно, тобто всіх чотирьох кутів, завдяки чому вироби герметичні і жорсткі.
Багатофункціональний зачисний автомат STURTZ може обробляти всі системи профілів з найменшими часовими витратами та автоматично швидко і з максимальною точністю виробляє обробку контурів. Завдяки новому обладнанню кольорові та білі вікна виглядатимуть ще більш витонченими і акуратними, а особливо красиво виглядають вироби в нестандартних кольорах, а саме колір на гладенькій основі, таких як siena noce, antrazit grau, basalt grau та інші. Така опція максимально наближує вигляд і фактуру конструкцій до цінних порід дерева і полегшує догляд за ними.
Таким чином, завдяки використанню інноваційного, високоточного обладнання, компанія має можливість виробляти високоякісну продукцію, використовуючи на виготовлення мінімальні терміни, що важливо для кінцевого споживача.

Останні новини розділу