Нові двосторонні ручки для дверей 86 грн, сплачуйте ТІЛЬКИ вартість товару при отриманні + 40 грн логістичні витрати, будь яке місто України

Кофанов Олександр Петрович 22 лютого 2017 р. о 01:08

Компанія Good Master піклуючись про своїх клієнтів вводить нову схему оплати за товар.

Оскільки при замовленні товарів через інтернет Ви немаєте можливості визначити якість товару, що купується, габаритні розміри, вага і взагалі чи отримаємо ми замовлений товар без пошкоджень, а також іноді досить не просто вирахувати на початковому етапі скільки додадуть до вартості пересилання, упаковка, страховка, перевищення ваги або габаритів продукту. всі ці сумніви заважають купити товар за привабливою вартістю.

з 23 лютого 2017 року на постійній основі компанія Good Master зробила покупки через інтернет доступними і прозорими. Тепер вибирайте товар який Ви хочете придбати, просто оформивши замовлення в телефонному режимі або залишивши заявку прямо на сторінці нашої компанії, менеджери зв'яжуться з вами в найкоротший час і обговорять де зручно Вам забрати обраний товар.

Будь-яке місто України логістичні послуги складуть 40 грн, оплату за товар робите ТІЛЬКИ при отриманні і після огляду, коли Ви оглянули і Вам все подобатися оплачуєте ТІЛЬКИ вартість товару.

Наприклад: купуючи 1 двосторонню ручку Grifollive Ви оплачуєте тільки вартість товару 86 грн і 40 грн логістичні послуги... і більше ніяких оплат не робите. Разом ручка з доставкою Вам обійдеться 126 грн. Купуючи 10 двосторонніх ручок Grifollive, Ви оплачуєте лише вартість товару 10 * 86 = 860 грн і 40 грн логістичні послуги... і більше ніяких оплат не робите - разом ручки Вам обійдуться 900 грн, тобто 90 грн одна ручка вже з доставкою.

Ніякої плати за пересилку грошей.

Ніяких передоплат за товар.

Не платите зайвого! Оплачується тільки товар!

Good Master.
Знаємо. Вміємо. Робимо

Останні новини розділу