Вікна для життя: соціальний проект REHAU і ПАРТНЕРІВ на Луганщині

REHAU 9 березня 2017 р. о 14:43

Ми тішимось з кожної звістки про те, як наші вікна змінюють чиєсь життя на краще, особливо коли мова йде про найменших громадян країни. Ось нещодавно ми отримали одну з таких новин – лист подяки від колективу музичної школи естетичного виховання та бібліотеки Станично-Луганського району, що на Луганщині. Завдяки сучасним енергоефективним вікнам від REHAU і Партнерів педагоги і вихованці закладу перезимували цей рік в теплі та затишку.

Ще на початку листопада на Інфолінію REHAU звернулась Олена Миколаївна, бібліотекарка з селища Петропавлівка Станично-Луганського району, з скромним проханням про найпростіші, навіть глухі вікна, щоб заклад просто міг функціонувати. Ми однозначно вирішили, що вікна для дітей мають бути найкращими, тож запросили приєднатися до благочинності наших надійних Партнерів: компанія GlasTrösch погодилась виготовити енергоефективні склопакети, G-U Ukraine зобов’язалась забезпечити фурнітурою, ну а Дніпровський Авторизований партнер REHAU «АльфаВінд» взяв на себе заміри, виготовлення і встановлення вікон на об’єкті.

Але в якийсь момент виявилось, що довести добру справу до кінця не так вже і просто, адже селище знаходиться на межі бойових дій, і цивільні служби відмовляються здійснювати доставку на ті території.
На щастя і завдяки наполегливості Артема Кисельова, директора «АльфаВінд», знайшлись волонтери, які організували доставку вікон і монтажної бригади на місце. Так спільними зусиллями нам вдалось зробити дітям подарунок.

Останні новини розділу