Першого березня Компанія Goodwin провела семінар спільно з партнерами Veka і Roto для Дилерів Харкова і Харківської області

Аліна 14 березня 2017 р. о 12:04

У перший весняний день у Харкові відбувся семінар для представників віконної промисловості області, яку організувала компанія Goodwin. У рамках зустрічі обговорювалися найактуальніші питання, були презентовані нові продукти, які з'являться на ринку в цьому сезоні.

На конференцію, яка проходила під умовною девізом "Успіх - рух вперед", зібралися більше 170 людей, у тому числі дилери компанії з Харкова і області.

Директор виробництва компанії Goodwin Андрій Ковальов розповів учасникам форуму про те, як і за рахунок чого розширилося виробництво, зробивши особливий акцент на контролі якості продукції, що випускається, яке безпосередньо пов'язане з обсягом продажів, кількістю замовлень і іміджем компанії в цілому.

Також представники компанії-організатора конференції ознайомили присутніх із програмою PROZORRO - електронною базою даних, за допомогою якої проводяться публічні державні торги в режимі онлайн. Нагадаємо, що в кінці січня 2017 року компанія VEKA Україна розмістила на своєму сайті повний пакет документів, які необхідні для участі в торгах. Так, Максим Сичов - начальника відділу корпоративних продажів компанії Goodwin, більш докладно розповів, як за допомогою PROZORRO можна брати участь у різних тендерах.

Спеціально для учасників конференції організатори встановили стенди, на яких були розміщені віконні конструкції з оригінальним ламінуванням. На підставі цих зразків представник компанії VEKA Україна Микола Бондаренко продемонстрував можливості різних профілів, розповів про їхні технічні особливості, використання в інтер'єрномму просторі, і про ті переваги, які диктує сучасний ринок СПК.

На довершення теми оформлення і оснащення світлопрозорих конструкцій різного ступеня складності і конфігурації, були презентовані зразки компаній-виробників фурнітури, в тому числі Roto Frank.

Представники дилерської мережі Goodwin підкреслили не тільки багато корисної інформації для розвитку своїх компаній, а й отримали достатньо інструментів, що дозволяють рухатися вперед, до успіху.

Останні новини розділу