Компанія GOODWIN провела в Києві конференцію для партнерів

Аліна 23 березня 2017 р. о 17:47

У першій половині березня компанія GOODWIN провела в Києві конференцію для партнерів, присвячену інновацій у виробництві та актуальних питань просування СПК на ринку.

У рамках зустрічі представники компанії GOODWIN ознайомили присутніх з усіма видами профілю VEKA, розповіли про переваги та відмінності кожного. Також була представлена ​​вхідна група, як для внутрішніх приміщень, так і для установки зовні. Андрій Ковальов представив останні інноваційні розробки: панорамно-розсувну конструкцію VEKASLIDE, а також розсувну систему GOODWIN Patio, яка виготовляється з профільних систем SOFTLINE 82, SOFTLINE і EUROLINE.

У рамках презентації також були продемонстровані додаткові можливості, які пропонує компанія GOODWIN: арочні і нестандартні конструкції, ламіновані конструкції і система дуплекс, декорування склопакетів шпросами, декоративними накладками і архітектурними плівками.

Представник компанії Roto Frank Віталій Непітайленко розповів про інструмент "Конфігуратор вікон", що дозволяє зробити правильний вибір віконної конструкції відповідно до дизайну, а технічний фахівця в області віконної і дверної фурнітури Олександр Оніпко розповів про інноваційні віконних і дверних технологіях.

Начальника відділу корпоративних продажів компанії GOODWIN Максим Сичов розповів про електронні системи державних закупівель ProZorro. Детально зупинився на тому, як відбувається закупівля в цій системі, привів наочні приклади, як в режимі онлайн проходять торги і які послідовні кроки необхідно зробити його учаснику для позитивних результатів. Крім того, докладно пояснив, як працює Державна програма "Тепла оселя" і форми її кредитування.

Останні новини розділу