Провітрювання без меж

Winkhaus Ukraine 27 березня 2017 р. о 16:30

Комфортне та захищене провітрювання – провідна тема Winkhaus на другому фестивалі «Вікна, фасади, комплектуючі», який відбудеться 29.03-31.03.17 в рамках міжнародної будівельної виставки InterBuildExpo.

У ході конференції, Winkhaus продемонструє, що завдяки новаторськими розробкам вікна можуть бути не тільки відчиненими чи зачиненими, а й відчиненими та надійно замкненими водночас. Неможливе робить можливим інноваційна віконна фурнітура activPilot Comfort з функцією паралельного зміщення стулки на 6 мм, що дозволяє рівномірно та безпечно провітрювати помешкання навіть під час відсутності мешканців, створюючи здоровий мікроклімат у оселі. Дослідження інституту віконних технологій Розенгайм підтвердили, що вікно у режимі 6 мм провітрювання задовольняє вимогам 2-го класу зламостійкості (RC2), а для ПВХ-вікон це практично граничний клас.
Щоб підтвердити це ствердження, буде влаштовано краш-тест на зламостійкість вікон з фурнітурою activPilot Comfort у режимі провітрювання.
Запрошуємо Вас відвідати на це яскраве видовище, та самим переконатися, що за допомогою наполегливої праці та інженерному таланту, Winkhaus робить неможливе можливим.

Останні новини розділу