Компанія GOODWIN продемонструвала високу якість своєї продукції на InterBuildExpo 2017

Світлана 7 квітня 2017 р. о 11:08

Компанія GOODWIN, представила свою продукцію в рамках виставки InterBuildExpo 2017, що проходила в кінці березня - початку квітня в столиці.
З 29 березня по 1 квітня в Києві пройшла найбільша міжнародна будівельна виставка України InterBuildExpo, яка зібрала найбільшу кількість представників будівельної галузі та була названа кращим, найбільш успішним проектом за останні роки. Більш ніж 500 вітчизняних і зарубіжних компаній представили свої розробки в павільйонах КиївЕкспоПлаза. У числі експонатів, які демонструють новації у віконній галузі, був обладнаний стенд компанії GOODWIN.
Всім бажаючим представники компанії запропонували ознайомитися на стенді з особливостями і перевагами вікон, виготовлених на основі профілю VEKA, розповіли про те, як монтаж впливає на подальшу експлуатацію конструкції, а також наочно продемонстрували захисні властивості вікон від несанкціонованого проникнення.
Для цього на стенді було встановлено вікно з профілю VEKA з фурнітурою Winkhaus Comfort у режимі провітрювання. За умовами експерименту, "зломщик", а для цієї ролі був запрошений фахівець з розкриття сейфів і дверей, повинен був відкрити вікно протягом 3 хвилин. Незважаючи на те, що в цілому процес, під час якого майстер міг обміркувати, як краще розкрити вікно за допомогою підручних засобів, зайняв більше 15 хвилин, імпровізованого "непрошеному гостю" так і не вдалося його зламати.
Компанії GOODWIN в черговий раз продемонструвала високу якість продукції, що випускається, яка здатна перетворити приміщення не тільки в затишне й комфортне місце проживання, а й забезпечити безпеку його мешканцям.

Останні новини розділу