Старт продажів москітної сітки антипилок (антипил)

Тріал 24 травня 2017 р. о 17:08

Тріал ТМ повідомляє про початок продажів багатофункціональних москітних сіток Антипилок (Антипил), щоб максимально убезпечити своє житло, ми пропонуємо сучасний захист для ваших вікон - москітну сітку антипилок (антипил) Poll-tex виробництва Голландії. Завдяки цій сітчастої конструкції в квартиру з вулиці не проникне не тільки пил, але і найдрібніші частинки пилку, дозволяючи алергікам спокійно провітрювати кімнату, не турбуючись про власне здоров'я і гарне самопочуття.
Унікальні властивості і відмінності сіток "Антипил" Poll-tex від звичайної або мелкоячеистой сітки micro mech: По-перше, вона виконана з нейлонового полотна (100% поліестер). По-друге, при виробництві сітки використовується спеціальна технологія, що дозволяє змінити полярність, завдяки чому полотно здатне затримувати не тільки різних комах (комарів, мух, мошок, бджіл, ос та ін.), Але і найдрібніші частинки пилу, бруду і алергенної пилку рослин.
На відміну від звичайної москітної сітки, що складається зі сплетених між собою ниток скловолокна з ПВХ-покриттям, сітка антипилок зіткана зі спеціальних поліестерових ниток, не менше ніж скловолокно стійких до агресивного впливу погодних факторів і інших несприятливих проявів зовнішнього середовища. У міру забруднення сітка Poll-tex легко очищається за допомогою звичайного мильного розчину.

Останні новини розділу