Нова профільна система TITANIUM на українському ринку!

CKM Extrusion 17 липня 2017 р. о 16:29

На українському ринку з'явилася нова профільна система TITANIUM від польської компанії CKM Extrusion.

Сучасне обладнання, висококваліфіковані фахівці і унікальна конфігурація багатокамерних профілів, це візитна картка CKM Extrusion. Вікна виготовлені з профілів TITANIUM є екологічно чистими, допомагають знизити витрати на опалення в зимовий час, і забезпечують відмінний захист від спеки влітку.

Строгий контроль виробничого процесу дає впевненість, що профілі TITANIUM виготовляються з увагою до кожної деталі, з дотриманням однакової геометричної форми, з використанням 100% полівінілхлориду без застосування будь-яких домішок, що містять свинець.

CKM Extrusion працює на ринку з 2010 року. Якість, яку ми представляємо, вже оцінили багато клієнтів, з якими ми встановили постійну співпрацю. Наші профілі TITANIUM ми реалізуємо польським, угорським, українським клієнтам, а тепер ми в фазі розвитку на словацькому та чеському ринку. І в основному завдяки нашим клієнтам, наші системи TITANIUM користуються все більшою популярністю на ринках Європи - вікна, які виробляються з профілів TITANIUM, продаються з великим успіхом у Франції, Італії, Словенії, Словаччини, Чехії, Індонезії, США, Бельгії, України, Польщі.

Підводячи підсумок, купуючи профілі для виробництва ПВХ вікон, задумайтеся, можливо варто інвестувати в профілі, які виробляються на нових, невідпрацьованих машинах австрійського походження, з використанням повноцінних гранул ПВХ, що забезпечує кінцевий продукт з кращими технічними і естетичними параметрами.

Звичайно, будучи виробником вікон ви продаєте вікна для різних ринків з різними характеристиками і очікування клієнтів - CKM Extrusion пропонує системи профілів TITANIUM, які призначені для виготовлення вікон саме для ваших клієнтів.

Останні новини розділу