Теплі вікна КОРСА за програмою IQ ENERGY

Ян Середа 12 березня 2018 р. о 15:18

ТМ КОРСА пропонує своїм клієнтам ряд доступних та вигідних програм для придбання вікон та дверей. Серед них особливою популярністю користується програма IQ Energy. Дана Програма стартувала в Україні в 2016 році та передбачає купівлю енергоефективних вікон, дверей та додаткових до них елементів (підвіконня, відливи, сітки) і монтажних робіт з компенсацією 35% від їх вартості.

Програма передбачає миттєве оформлення кредиту без довідки про доходи, а компенсація повертається на рахунок клієнта у ЄВРО.

Детальніше про умови кредитування читайте у статті “Компенсація 35% на Вікна КОРСА за програмою IQ Energy”.

Клієнти ТМ КОРСА успішно користуються перевагами від програми IQ Energy. Окрім компенсації 35% у євро вони отримують якісні енергоефективні конструкції та комплектуючі до них, а також правильний монтаж відповідно до норм ДБН. Вікна та двері ТМ КОРСА забезпечують не тільки тепло та затишок в будинку, а ще й суттєву економію на комунальних платежах. Лише у вересні 2017 року в рамках програми було видано 2613 “теплих” кредитів, зазначає прес-служба IQ Еnergy.

Це означає, що понад 2,5 тисячі сімей вже відчувають тепло і затишок у своєму будинку і готові розпочати опалювальний сезон з істотною економією на комунальних платежах. І Ви також можете скористатися цим шансом!​
Підібрати металопластикові вікна та двері Ви можете за посиланням у розділі Вікна REHAU або залишивши заявку на сайті. Наші менеджери зв’яжуться з Вами та допоможуть підібрати необхідну профільну систему з врахуванням Ваших індивідуальних потреб та побажань. Ви можете обрати як класичні білі вікна та двері, так і ламіновані конструкції різної форми, з декоративними склопакетами, вітражами, шпросами тощо. Для забезпечення надійної зламобезпеки Ваші конструкції будуть укомплектовані протизламною фурнітурою GU, яка відповідає класам зламобезпеки від WK-1 (A) до WK-3 (A).

Маєте запитання чи потребуєте допомоги у виборі вікон та реєстрації в програмі — будемо раді допомогти!

Останні новини розділу