Компанія «Солвін Україна» представила свої новинки (унікальні продукти) на виставці Interbuild 2018.

Solwin 23 березня 2018 р. о 11:23

Цієї весни компанія «Солвін Україна» представила свої новинки (унікальні продукти) на виставці Interbuild 2018:
1. Унікальна розробка компанії «VEKA» - вікно з прихованою стулкою, виготовлене з профільної системи АРТЛАЙН. Вікно компанії Солвін «Future» відповідає новим віянням в архітектурі - рама повністю ховається в укіс, а стулка прихована за рамою, і по фасаду ми отримуємо максимальний світловий проріз і більшу кількість світла. Вклейка склопакета дозволяє зробити великі розміри стулок, фурнітура Winkhaus Ergo ідеально підходить для важкодоступних вікон, бо ручка розташована внизу стулки. Подовжена ручка Tulon зручна у використанні й надає вікну дорогий та вишуканий зовнішній вигляд.
2. Французький балкон серії "Fusion", штульпова конструкція з профілів серії СОФТЛАЙН 82, оформлений накладними шпросами та розширюючим профілем для стулки. Це надає вікну індивідуальність і ексклюзивність. Склопакет 44 мм з енергоефективними склопакетами та внутрішніми шпросами «дуплекс» відповідає сучасним технічним вимогам. Фурнітура Winkhaus Comfort з периметральним провітрюванням створює максимально комфортний клімат в будинку, а також забезпечує високий рівень противовзломности і шумоізоляції. Для забезпечення безпеки в отвір також встановлено зовнішнє скляне огородження системи Q-railing, що тільки органічно доповнює вікно.
3. Панорамні двері «Vekaslide 82» - це ідеальне рішення для терас. Вони забезпечують проникнення максимальної кількості світла в приміщення, при цьому зберігається панорамний вигляд і доповнюють екстер'єр вашого будинку. Безшумний та легкий рух стулок до 3 метрів забезпечує комфорт і затишок.
4. Останнє віяння в сучасному будівництві - це алюмодерево - представлено зразком системи Reinars Sensity - зовні вікно повністю виконано в алюмінії кольору антрацит, а всередині оформлене дерев'яним обкладом, що створює затишну атмосферу і гарантує енергоефективність вікна. Фурнітура Siegenia Aubi з прихованими петлями підкреслює гармонійний вид вікна і дозволяє виготовляти стулки вагою до 200 кг. В отвір вмонтована прихована рафштора на дистанційному керуванні компанії Warema - легко контролюється кількість світла, яке потрапляє в кімнату.
5. Штульпове вікно «Comfort Plus» виконано в новому кольорі Cherry Amareto, ідеально імітує справжнє дерево, система фурнітури Winkhaus дозволяє приховати від очей петлі. Мультифункціональний склопакет з теплою дистанцією ідеально підходить для будинку - зберігаючи тепло взимку і прохолоду влітку.
6. Літня Тераса Solarluх Anova з зовнішньою маркізою на автоматичному управлінні - справжня родзинка нашого стенду. Німецька система, яка створить затишок і комфорт на Вашій літній терасі і захистить від дощу. Сонцезахисна маркіза компанії Warema захистить від палючого сонця в спекотні дні.

Останні новини розділу