Семінар у Львові "Інновації від aluplast і теплий монтаж" спільно з компанією Екіпаж

Вікторія Кисіль 22 травня 2018 р. о 10:02

Львів - старовинне місто з багатою історією, і ті, хто були в ньому в хоч раз, мріють повернутися, щоб пройтися по вулицях, насолодитися архітектурою і випити чашку ароматної кави. Проводити семінар у цьому місті одне задоволення. Так як дата семінару випала на День вишиванки, багато хто з партнерів із Західної України наділи сорочки в традиційних візерунках, що додавало колориту заходу.

Юрій Авраменко, начальник відділу продажів, привітав всіх присутніх і провів курс за класичними системам лінійки IDEAL: 4000, 7000 і 8000. Після, настав час інноваційних систем, Юрій спільно з Ігорем Мервінським, регіональним менеджером по Західній Україні, за допомогою відео і зразків, показали принципи роботи і характеристики розсувних систем, алюмінієвих накладок aluskin і вклейки склопакетів bonding inside. Вклейка викликала особливий інтерес у слухачів, адже дана технологія дає надійне з'єднання склопакета зі стулкою, збільшуючи довговічність і захист від злому, так як виключає можливість віджиму віконної рами.

Очікуваною частиною виступ стало обговорення новинок із міжнародної виставки в Нюрнберзі 2018. Ламінація під дерево woodec і теплі розсувні двері smart-slide 70 мм зацікавили слухачів. Адже дерев'яні текстури - модний напрямок у цьому році, а розсувні двері дозволяють візуально збільшити простір і впустити більше сонця в будинок.

Теплий монтаж в кожен будинок - гасло Романа Євгелевського. За свій багаторічний досвід установки віконних і дверних конструкцій, Роман підібрав технологію і матеріали, для отримання ефективної теплоізоляції при монтажі конструкцій. Цим, а також основними помилками при монтажі, він охоче поділився зі слухачами.

Останні новини розділу