Відкриття нового сучасного салону по продажам Компанії Солвін Україна

Ксенія Бортнійчук 14 серпня 2018 р. о 13:48

Компанія Солвін Україна розширює мережу своїх представництв! Відтепер купити нашу продукцію стало ще простіше, адже 11 серпня 2018 року відбулося офіційне відкриття сучасного шоу-руму Солвін Україна за адресою: Київська обл., с. Білогородка, вул. Київська, 2б.

У салоні представлені експонати віконних і дверних виробів із різних профільних систем Veka, підйомно-розсувні конструкції, літня тераса, внутрішні і зовнішні сонцезахисні системи. Особливу увагу варто приділити революційній профільній системі Veka Artline з прихованою стулкою і фурнітурою Winkhaus Ergo, яка зручна в користуванні для людей з обмеженими можливостями (подовжена ручка, розташована внизу стулки).

Це сучасний і зручний салон, де кожен клієнт може не тільки дізнатися вартість вікон і дверей, подивитися зразки виробів, вибрати колір ламінації, шпроси і декоративне скло, підвіконня, але і дійсно оцінити і випробувати на практиці всі переваги, якість і зручність у користуванні нашої продукції.

Наш шоу-рум порадує Вас не тільки широким вибором зразків, а й приємними знижками: до кінця вересня діє додаткова знижка 7% на всю лінійку продукції.

Кваліфікований менеджер проконсультує і допоможе Вам у підборі оптимального рішення якісного і надійного продукту з урахуванням всіх Ваших особливостей житла і побажань.

Будемо раді Вас бачити у нас у гостях! А нашому новому салону бажаємо успіхів, активного розвитку і процвітання! Приходьте! Ми чекаємо вас!

Останні новини розділу