Розумне вікно від Winkhaus — activPilot Comfort PADM з новим модулем

Winkhaus 26 жовтня 2018 р. о 10:17

Якщо Ви замислюєтесь про нове вікно, то вже зараз варто придивитися до його розумного варіанту. Технології виробництва розумних вікон постійно розвиваються, пропонуючи споживачам нові вигоди.

Розумне вікно від Winkhaus — це activPilot Comfort PADM, віконна система, у якій поєднані інноваційні технології та функціональний дизайн. Завдяки новій платі з модулем радіозв’язку EnOcean, система activPilot Comfort PADM інтегрується з серверами розумного будинку, такими як wibutler, Eltako. Також легко поєднується з іншими інтелектуальними системами: датчиками якості повітря, клімат-контроль, інтегруються в систему управління сигналізацією, освітленням та опаленням. Розумне вікно Winkhaus activPilot Comfort PADM— це новий вимір комфорту та прагнення до досконалості.

Вікна в будинку не тільки пропускають світло в приміщення. Вони також є важливою частиною енергозбереження і контролю доступу до будинку.
Розумні вікна відмінно пристосовані під загальну систему розумного будинку, бо мають безліч корисних функцій:

1) Автоматизація розумних вікон дозволяє не тільки управляти ними дистанційно, а й завдяки своїй системі самоконтролю, вікна незалежно регулюють мікроклімат в приміщенні: при необхідності вони закриваються або ж встановлюються на провітрювання. Можна також задати певний сценарій для вікон, щоб вони закривалися і відкривалися в певний час.

2) Розумні вікна забезпечують природну вентиляцію приміщення коштом вільної циркуляції повітря. Завдяки особливій конструкції, в приміщення йде постійний приплив свіжого повітря. При цьому цю функцію не можна порівняти з провітрюванням, бо при природній вентиляції немає протягів.

3) Однією з важливих характеристик розумних вікон є протизламна система. Крім сучасної протизламної фурнітури, вікно можна підключати через приховані датчики до пульта охорони. Таким чином, розумні вікна забезпечують підвищену безпеку приміщення від злому і проникнення зловмисників.

https://www.youtube.com/watch?v=2kLAnW0aMqg

Останні новини розділу