Розширення асортименту: італійські дверні ручки Fimet

Латіков Артем Михайлович 31 жовтня 2018 р. о 09:35

Компанія "Комплект Сервіс Україна", яка займається продажем компонентів для дерев'яних і ПВХ виробів, розширила асортимент фурнітури і пропонує дверні ручки від бренду Fimet.

Ручки створені кращими дизайнерами, являють собою надійну і оригінальну фурнітуру, яка з легкістю увійде в будь-який інтер'єрний ансамбль. Завдяки продуманості вони притягують погляди гостей до свого досконалого вигляду. Фурнітура щедро прикрашена ледь помітними порцеляновими і кришталевими вставками.

Широта колірної гами приємно здивує всіх декораторів і дизайнерів інтер'єру, оскільки виробником надається можливість підібрати фурнітуру практично для будь-якого приміщення. Варто тільки поглянути на ефект зістареного срібла або бронзовий блиск дверних ручок, щоб без вагань придбати їх для свого вінтажного інтер'єру. На особливу увагу заслуговує золоте напилення, полірований нікель і матове хромоване покриття.

Надійність продукції підтверджують не тільки нагороди і сертифікати Fimet, а й популярність серед широкої аудиторії користувачів.

Останні новини розділу