ТМ "ВікноПлюс" презентувала в Одесі гучні новинки 2018 року

VEKA Україна 5 листопада 2018 р. о 13:55

Із 25 по 28 жовтня в Одесі в рамках міжнародного архітектурно-будівельного форуму відбулася виставка будівельних технологій та матеріалів BuildTech 2018. Одним із найпомітніших учасників експозиції стала компанія "ВікноПлюс", офіційний партнер VEKA Україна, яка представила на своєму стенді ексклюзивні рішення, що вже встигли підкорити серця відвідувачів не однієї міжнародної виставки.

Особливу увагу гостей BuildTech 2018 привернув експонат "Французькі двері", виконаний із профільної системи VEKA SOFTLINE 82. Це сучасне та елегантне рішення, здатне стати "родзинкою" інтер’єру як квартири, так і приватного будинку. Колір даної моделі – Cherry Amaretto – один із двох ексклюзивних відтінків для ринку України від компанії VEKA.

Створений італійськими дизайнерами, він дозволяє виготовляти вікна та двері в унікальному теплому стилі, виходячи за межі звичних шаблонних рішень; вносити до оформлення оселі унікальні індивідуальні акценти. У свою чергу, скляні шпроси Crystal Light, що прикрашають цю конструкцію – рішення компанії "ВікноПлюс", яке не має аналогів і дозволяє обійтися без використання зайвих металевих елементів у конструкції вікна.

Ще однією моделлю, що мала попит серед відвідувачів, стало вікно з ексклюзивними декоративними елементами (капітелями). Створене на базі профільної системи VEKA SOFTLINE 70, це рішення повністю відповідає основним вимогам до сучасного вікна – бути міцним, надійним та зберігати тепло й тишу в оселі. А використання декоративних елементів: накладок, шпросів та капітелів – сприяє тому, щоб вікно, якщо це необхідно, ідеально вписалося у загальну архітектурну гамму історичної частини населеного пункту. Це може бути вельми актуально для Одеси, як міста, що ревно береже свій легендарний жилий фонд.

Останні новини розділу