18-22 лютого в Києві стартував унікальний для України курс з підготовки сертифікованих проектувальників пасивного будинку

REHAU 19 лютого 2019 р. о 11:03

Організаторами курсу виступили Projekt Passivhaus Ukraine / Проект пасивний будинок Україна в партнерстві з NEOACRE premium construction та Nzeb Hub. У якості інформаційного партнера запрошено і компанію REHAU.

Інтенсив від німецьких спікерів з унікальною кваліфікацією в галузі пасивного будівництва розрахований переважно на архітекторів, інженерів та енергоконсультантів. Втім він буде цікавий будь-якому спеціалісту, задіяному в сфері енергозберігаючого будівництва.

В програмі: знайомство з особливостями проектування будинків типу passive house, робота з додатком для проектних розрахунків та складанню енергобалансу РНРР, і що особливо корисно, нюанси реалізації подібних проектів в умовах недостатньо розвинутої галузі.
На прохання організаторів, власні рішення для пасивного будівництва представить і компанія REHAU. В нашому портфелі вже є один спільний проект за участю п. Ламмаєра – Passive house конференція для Партнерів REHAU. Тоді п. Ламмаєр тільки говорив про потреби та перспективи підготовки фахівців пасивного будівництва в Україні, а сьогодні ми отримали можливість долучитись до реалізації цього унікального проекту і презентувати не тільки вузькоспецифічні сертифіковані системи, як от REHAU GENEO PHZ, а й такі, що навіть в стандартному виконанні з відповідним енергозберігаючим склопакетом дозволяють виготовляти вікна, що відповідають вимогам пасивних та енергоекономних будинків – REHAU SYNEGO та REHAU GENEO.

Детальну інформацію можна знайти на сайті організаторів курсу.

Останні новини розділу