Тепер доступний монтаж вікна в зону утеплювача від Steko

Steko 25 лютого 2019 р. о 12:36

Компанія Steko разом із вдосконаленням свого продукту прагне покращити і технологію монтажу металопластикових вікон. Така стратегія направлена на досягнення максимально корисного результату для клієнта – встановлення якісного вікна у правильний спосіб та в залежності від потреб споживача.

На цей раз спеціалісти Steko для приватних домівок та котеджів пропонують застосовувати новий монтаж в зону утеплювача.

Ця технологія дасть можливість виключити можливі температурні перепади в зоні вікна, винести точку роси за межі укосів і максимально поліпшити теплові характеристики металопластикової конструкції.

Оскільки ізотерма у випадку виносного монтажу зміщується в зону зовнішнього утеплювача - стіна завжди залишається умовно теплою. Місце, де зустрічаються тепло і холод, тепер знаходитися так би мовити за стіною, виключаючи появу конденсату на стіні та відкосах.

Монтаж вікна здійснюється за допомогою профілю Тріотерм підвищеної щільності. Цей профіль витримує навантаження до 200 кг/м.пог., а в поєднанні з гібридним полімером Blaugelb гарантує відмінну адгезію та пароізоляцію.

Для того, щоб вікно було максимально теплим, зберігало тепло взимку та прохолоду влітку – між рамою та підставочним профілем Тріотерм прокладається стрічка ПСУЛ.

Такий комплексний підхід до монтажу В ЗОНУ УТЕПЛЮВАЧА - це незвичайне, але правильне рішення по встановленню вікон Steko з теплого багатокамерного профілю у приватних будинках та котеджах.

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі.
Візія Steko – бути cвітовим лідером в продажах, виробництві, доставці та монтажу вікон, дверей, фасадів і ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!

Останні новини розділу