REHAU – абсолютний Фаворит успіху 2018

REHAU 11 березня 2019 р. о 15:20

Ми знову здобули абсолютну першість у рейтингу народних уподобань «Фаворит успіху 2018»!
Але ж перемога ніколи не приходить самостійно, і цього року нам її принесли 47,46% українських споживачів та 62,5% Експертів-Професіоналів, які в категорії «Профілі для металопластикових вікон» віддали найвищий бал саме REHAU.
Ми вже не раз згадували, наскільки важливими для нас є результати рейтингу «Фаворит успіху», адже жоден з претендентів не має можливості вплинути не тільки на перебіг опитування, ба навіть не може потрапити до списку учасників, як тільки внаслідок анкетування респондентів. До того ж, кількість опитуваних з кожним роком зростає. Цьогоріч вона сягла 48556 респондентів, і це дозволило краще вивчити уподобання різних соціальних прошарків. Обчислення рейтингів, як і раніше, було довірено маркетинговій дослідницької компанії InMind, добре відомій своїми масштабними дослідженнями ринку ще з 2004 року.
Тож отримати сьогодні найвищий бал і від клієнта, і від професіонала – для нас показник виконання наших особистих планів, які минулого року для багатьох стали справжнім викликом. Але ми змогли довести, що вікна REHAU – це престижно і, безперечно, надійно.

З вдячністю за кожний голос ми додаємо нагороду «Фаворит успіху 2018» до нашої галереї відзнак!

Останні новини розділу