Компанія Steko запустила цикл навчальних тренінгів «Успішні продажі»

Резніченко Кирило Вадимович 23 липня 2019 р. о 10:12

Компанія Steko всебічно підходить до розвитку своєї дилерської мережі. Тому надає не лише вигідні умови партнерам, а й реалізовує навчальні програми. Одна з яких - присвячена найважливішому аспекту співпраці – реалізації механізму преміум-продажів. Цього літа тренінг «Успішні продажі» дає відповіді на головні запитання у спілкуванні з клієнтом: як розібратися у його бажаннях; обминути стандартні заперечення – «я подумаю», «треба порадитися», «дорого»; підняти загальний рівень замовлень.

Статистика свідчить, що 75% споживачів готові витрачати більше коштів на потрібні покупки. І завдання менеджера з продажу – зробити важливе рішення покупця простим і невимушеним, переконати у надійному партнерстві з компанією. Бізнес-тенер Steko впродовж тренінгу розкриває головні правила і секрети успішних продажів, користуючись ефективним принципом «п’яти секунд».

Тренінги вже стартували у Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Новій Каховці, Ізмаїлі, Чернігові. Як показує досвід, після навчання дилери підвищують об’єми продажів до преміум-рівня.

Компанія Steko радить записуватися заздалегідь, тому що кількість місць для слухачів обмежена. Запис на реєстрація бажаючих проводиться через Територіальних менеджерів компанії. І вже ті, хто сумнівався – сьогодні впевнено купують, доводячи, що продажі можуть бути успішними!

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі. Вся продукція Steko сертифікована та має міжнародні сертифікати відповідності стандартам якості. Сьогодні конструкції від національного виробника встановили вже понад 5 000 000 українців. Зростає попит на енергоефективні вікна серед європейців, а саме мешканців таких розвинутих країн, як Італія, Польща, Чехія тощо. Виробничі потужності Steko – це три масштабні заводи, два у Дніпрі та один у Львові.

Візія Steko
Бути світовим лідером в продажах, виробництві, доставці та монтажі вікон, дверей, фасадів та ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!

Останні новини розділу