WINDO LVIV 2019: безумовні переваги VEKA та партнерів

VEKA 18 вересня 2019 р. о 11:10

Із 10 по 12 вересня у Львові відбувалася друга Міжнародна виставка вікон, дверей та скла WINDO LVIV. Компанія VEKA Україна не лише підтримувала цю, безумовно, знакову для віконної галузі подію, але і взяла у ній найактивнішу участь, надавши разом із партнерами яскраві та інноваційні рішення, що створюються на базі можливостей VEKA.

"Згідно оновленої у 2019 році комунікаційної стратегії, VEKA – це компанія можливостей, якими можуть скористатися і наші споживачі: обираючи рішення з профілю класу А на будь-який смак та під різноманітні задачі; і наші партнери: отримуючи від VEKA як продукцію, з якою приємно працювати, так і всеохоплюючу підтримку з будь-яких питань, від виробництва і продажів до навчання та підвищення кваліфікації. І WINDO LVIV стала чудовою можливістю та майданчиком для демонстрації всього вищенаведеного", – зазначив комерційний директор VEKA Україна Андрій Таранушич.

На виставці VEKA зі своїми офіційними партнерами – компанією " ВікноПлюс" – представила спільний стенд, на якому гості заходу могли пересвідчитися у різноманітті та варіативності можливостей ПВХ-конструкцій. Класичні та інноваційні, нестандартні та ті, що містять у собі масу прихованих переваг – кожен з експонатів привертав увагу і надовго затримував біля себе відвідувачів WINDO LVIV.

У свою чергу, простір окремого стенду ще одного офіційного партнера VEKA – компанії "Вікна Perfect" – було максимально ефективно використано для демонстрації того, які функції, окрім основних, можуть мати металопластикові двері та вікна у різних приміщеннях.

Окрім демонстрації можливостей VEKA на виставкових зразках, представники компанії також проводили експертні консультації та розповідали про рішення, які створюються на базі ПВХ-профілю класу А відвідувачам виставки з України та з-за кордону. Крім корисної інформації, було і багато спілкування, безліч селфі на фоні найяскравіших взірців, море посмішок та сотні щирих рукостискань. Дуже приємно було побачитися на заході з партнерами VEKA та їхніми дилерами, які спеціально приїхали на WINDO LVIV з інших населених пунктів і навіть з інших країн.

Ми щиро вдячні організаторам виставки за надані можливості обмінятися досвідом, поспілкуватися, дізнатися багато нового та корисного і, зокрема, як застосовувати отримані знання на практиці у щоденній роботі. Також ми дякуємо нашим партнерам, компаніям "ВікнаПлюс" та "Вікна Perfect" за копітку роботу, завдяки якій про продукцію під ТМ VEKA знає ще більше людей.

Останні новини розділу