Тепле підвіконня - новинка в асортименті компанії!

Сергій Сергійчук 15 жовтня 2019 р. о 22:20

З настанням осені конденсат на вікнах стає гострою проблемою. Ви вивчили проблему і усунули причини, але не добилися позитивного результату?

Тоді причина криється в підвіконні, який стає провідником холоду в приміщення. Є багато рішень «обігріти» підвіконня, але всі вони досить дорогі: відводи від водяної системи опалення з прокладанням труби поверх простінка під вікном; прокладка електрокабелю; монтаж плівки (в тому числі і по схилах), яка застосовується в інфрачервоних теплих підлогах, і ін.

Але технології не стоять на місці, і сьогодні ми поділимося новинкою, яка «дешево і сердито» усуває проблему холодного підвіконня і конденсату на вікнах раз і назавжди!

Тепле підвіконня на полістирольній подушці - це і є останнє рішення, баланс між вартістю і результатом! ⠀

Суть технології: ущільнення стику між підвіконням і простінком, на який він спирається, - слабке місце в герметичному контурі вікна, стає зоною проникнення холодного повітря в будинок і витоку з нього тепла. Причому навіть обігрів підвіконня не здатний запобігти продування під ним. ⠀

В основі даного рішення лежить спеціальний блок з пінополістиролу, свого роду подушки для підвіконня. Він утворює міцне, стійку до навантажень поверхню з якісною гідро- і теплоізоляцією всіх стиків в області підвіконної плити зсередини приміщення і відливу - зовні. Плюс до всього, установка такої подушки виключає необхідність вирівнювати віконну конструкцію за допомогою клинів при монтажі. ⠀

Блоки виготовляють з екструдованого пінополістиролу XPS (або більш дешевого EPS) у вигляді профільованих виробів довжиною 1200 мм. Матеріал є безпечним, володіє високими теплоізоляційними властивостями і не руйнується водою, не схильний до гниття і іншим біоураженням. Він не чинить тиску на несучу опору, легко ріжеться звичайним ножем і довговічний. У верхній частині блоків - в області примикання - прокладається розширюється стрічка ущільнювача для герметичності з'єднання.

Пінополістирольні блоки-подушки «сумісні» з вікнами з будь-яких матеріалів (дерево, ПВХ, алюміній), однак кожна їх різновид призначена для застосування з певними системами профілів, і цю обставину важливо враховувати при виборі виробів.

Типи теплого підставочного профілю Rehau:
1) П-056 (для профільних систем монтажною шириною 70 мм)
2) П-063 (для профільних систем монтажною шириною 76 мм)
3) П-069 (для профільних систем монтажною шириною понад 80 мм)

Новинка від Rehau вже в наявності!

Останні новини розділу