Сертифікати для авторизованих партнерів автоматизовано на OKNA.ua

Олена Сердюк 7 грудня 2020 р. о 11:17

Віконна платформа OKNA.ua запустила новий сервіс «Сертифікати для авторизованих партнерів» для брендів. Новий маркетинговий інструмент полегшує взаємодію між непрямими партнерами як от бренд - інсталятор чи віконний салон. Тепер авторизований партнер бренду може самостійно надрукувати сертифікат для презентації в офісі, салонах та торгових точках.

Наведено приклад сертифікату бренду виробника віконної фурнітури та дверних замків Vorne.

Сертифікат формується на основі логотипу та корпоративного кольору бренду. Він також містить назву компанії-партнера, рік та QR-код для перевірки. Посилання, зашифроване в QR-коді, веде на сторінку з підтвердженням авторизації бренду.

Авторизовані партнери бренду можуть самостійно завантажити та роздрукувати сертифікати високої якості в необхідній кількості.

На сторінці «Досягнення», у разі наведення курсору на сертифікат, з’являться на вибір кнопки для завантаження документу в форматах .svg, pdf чи.png.

Сертифікат українською мовою формується на україномовній сторінці, а російською — на російськомовній

Також сервіс полегшує роботу бренду, адже для сервісу використовується вже наявна інформація в OKNA.ua про підтверджених партнерів.

Щороку сертифікат оновлюватиметься у відповідності до поточних схвалень з боку брендів.

Якщо бренд приєднався до спецпроєкту «Сертифікати для авторизованих партнерів» в OKNA.ua, але вашої компанії немає в переліку авторизованих, додайте бренд в переліку систем і зверніться до представника бренду для авторизації або до редакції OKNA.ua.

Останні новини розділу