Прозора дистанційна рамка Dow отримала премію, присвячену інноваціям

Олена Сердюк 18 листопада 2021 р. о 15:44

Dow Chemical Corporation під брендом DOWSIL випустила гнучку прозору дистанційну рамку. Концепт був представлений ​​на Glass Performance Days 2019, а навесні 2021 року відбулась презентація продукту. Також отримана премія Edison Awards 2021 Winer, яка вручається щорічно і присвячена передовому досвіду в галузі розробки нових продуктів, пояснює платформа OKNA.ua.

DOWSIL™ Crystal Clear Spacer – це повністю затверділа попередньо сформована прозора силіконова дистанційна рамка. Вона гнучка і стійка до ультрафіолету, перепадів температури та озону. Створена у відповідь на сталу архітектурну тенденцію панорамного скління.

Має адгезію до скла, нержавіючої сталі, алюмінію, ПВХ, полікарбонату, поліметилметакрилату (ПММА), ПЕТ та полістиролу. Для застосування дистанції необхідно на поверхню нанести ґрунтовку і менше ніж за 5 хвилин – дистанцію. Дистанція вступає у хімічну реакцію із заґрунтованою поверхнею, і менше ніж за 5 хвилин збірка склопакету завершена. Рекомендується використовувати захист країв там, де DOWSIL™ Crystal Clear Spacer збирається без додаткового герметика.

Читайте ще: В Україні скоро з'являться склопакети з сонячними панелями

Силіконова дистанція забезпечує максимальну прозорість фасаду, хоча в презентаційних матеріалах сама корпорація робить акцент на використанні продукту для виготовлення вертикальних дверей комерційних холодильників в магазинах.

https://www.youtube.com/watch?v=XEIKkVnMOnc

Останні новини розділу