Нові системи скляних огорож GLASS-LINE від Framex – швидко, просто, безпечно

Framex 30 листопада 2021 р. о 12:00

Glass-line – нова система скляних огорож від Framex, яка відповідає сучасній та актуальній архітектурній тенденції: прагненню до легкості, прозорості, невагомості конструкції. Призначена для встановлення як на особливо ударонебезпечних об'єктах, так і в елегантних архітектурних проектах, що потребують особливої легкості та широти огляду.
Системи скляних огорож Framex Glass-line – найкраще рішення для сучасних дизайнів. Цілісноскляні конструкції стильно доповнять інтер'єр та екстер'єр, як приватного будинку, так і комерційного об'єкту.
Переваги Framex Glass-line:
• безпека та міцність конструкцій;
• швидкий та простий монтаж;
• якість, підтверджена сертифікатами;
• зручна логістика із центру України;
• широкий асортимент;
• якісне фарбування перил та декоративних елементів порошковим методом у будь-який колір за шкалою RAL.

FRAMEX пропонує в асортименті клемні та профільні огорожі.
Клемні огорожі - використовуються для огородження балконів, терас, оглядових та спортивних майданчиків, басейнів, стадіонів, а також для розмежування території усередині та зовні приміщення. Їх безпечно встановлювати в місцях, де можливе велике навантаження на конструкцію. Максимальна висота скла – 110 см, граничне навантаження – 300кг. Клемні огорожі Framex представлені моделями: FXGL110-02-1, FXGL110-02-2 та FXGL110-01-2.
Профільні огорожі - рекомендовано застосовувати в місцях, де виключено велике навантаження на конструкцію або передбачено парапет. Використовуються для вітрозахисту, огорожі балконів, терас, а також для розмежування та зонування території всередині та зовні приміщення. Максимальна висота скла – 80-100 см, граничне навантаження – 150кг. Профільні огорожі Framex представлені моделями: FXGL110-02-4, FXGL110-02-5 та FXGL110-02-6.
Детальніше з інформацією можна ознайомитися на нашому сайті Framex, адресу якого ви зможете знайти на сторінці профілю нашої компанії порталу OKNA.ua.

Останні новини розділу