VEGAPLAST, REHAU та ЖК Forest Hill підписали Меморандум про співпрацю з метою підвищення енергоефективності будівництва

Наталья 14 грудня 2021 р. о 17:31

09.12.2021 у м. Дніпро відбулося тристороннє підписання договору у сфері енергоефективного скління житлового комплексу «Forest Нill» (між компанією «VEGAPLAST», ТОВ «РЕХАУ» та ТОВ «БК «ОЛЬВІЯ»).
ТОВ "БК "ОЛЬВІЯ" займається будівництвом бізнес-проектів житлового та комерційного фонду та входить до рейтингу надійних забудовників 2020 року.
ЖК «Forest Нill» - це сучасний та багатофункціональний комплекс, у якому вдалося реалізувати такі надскладні рішення у будівництві, які не змогли впровадити інші компанії. Одним із таких є скління комплексу преміальною лінійкою профілю концерну «Rehau». До речі, це перший житловий комплекс в Україні, в якому ламінацію профілю виконано в унікальній інноваційній плівці «Ulti-Mat ANTHRACITE GREY».
У масштабному склінні житлового комплексу було використано інноваційне мультифункціональне скло з двома шарами срібла «MF ULTRA ENERGY», розроблене з метою отримання максимальних показників енергоефективності.
Відповідно до Меморандуму сторони домовилися підтримувати співпрацю, зокрема у питаннях розвитку компаній, зміцнення їхнього добробуту та економічного зростання.

Останні новини розділу