AXOR тестує приховані петлі, які витримують вагу до 150 кг

AXOR 30 червня 2022 р. о 16:29

Система прихованих петель AXOR Elite+ - один із сучасних флагманів компанії AXOR. Вони функціональні, естетичні та максимально зручні.

Ми впевнені, що скоро в Україні розпочнеться масштабна відбудова, тож ми хочемо, щоб у людей була можливість встановлювати великогабаритні конструкції з прихованими петлями. Особливо це актуально для приватного сектору, оскільки дозволяє отримувати більшу кількість сонячного світла. Цей тренд вже давно панує в ЄС, тож ми впевнені, що українці не відставатимуть.

Зараз у власній лабораторії компанії проводять тестування прихованих петель, що витримуватимуть стулки вагою до 150 кг. У сертифікованій лабораторії AXOR є три роботи, які проводять тестування фурнітури з різних лінійок та дверних замків. Це дуже важливий етап, оскільки компанія дає 10 років гарантії на фурнітуру власного виробництва, тож має бути впевнена, що вона витримає обіцяну кількість циклів відкривання-закривання. Якість та надійність конструкції – головний пріоритет у виробництві фурнітури AXOR.

Після проведення тестів у власній лабораторії ми плануємо отримати сертифікати і від німецького інституту віконних технологій ift Rosenheim, щоб дотримуватись також європейських вимог. Зараз це актуально як ніколи, оскільки Україна стала кандидатом на вступ до ЄС.

Останні новини розділу