Відповідь на Виклики Часу: Вікна-Стар презентує Вибухостійкі Віконні Конструкції

Орленко Михайло Олександрович 24 жовтня 2023 р. о 17:01

Серйозні виклики потребують відповідних рішень. Війна на території України надихнула нашу команду на пошук способів захисту цивільного населення від ударних хвиль та вибухових навантажень. Страшна статистика ООН, згідно з якою 80% травм та смертей серед цивільного населення під час військових конфліктів відбувається через вторинні уламки скла, стала для нас каталізатором активних дій у напрямку розробки вибухостійких віконних конструкцій.

Протягом останніх 9 місяців, у тісній співпраці з нашими партнерами з компаній Winkhaus, Reynaers Aluminium Ukraine та Glas Trösch Ukraine, ми прагнули створити продукт, який міг би надати додатковий рівень захисту жителям України. Перші результати нашої праці були представлені на архітектурно-будівельному бізнес-форумі "Відбудова України. Трансформація та модернізація".

Наші вибухостійкі віконні конструкції підтверджені протоколами випробувань у класі EXR2 (NS) відповідно до ДСТУ EN 13123-2:2006, що відображає високий рівень їх захисних властивостей і ми не зупиняємося на досягнутому. Наші конструктори та інженери продовжують працювати над вдосконаленням та підвищенням характеристик вибухостійкості наших продуктів.

Останні новини розділу