Популярний калькулятор цін OKNA.ua отримав новий дизайн

Олена Сердюк 15 березня 2024 р. о 09:59

Спеціалізована платформа OKNA.ua продовжує підвищувати ефективність користування сервісами та оновила дизайн віконного калькулятора. Популярний сервіс отримав новий вигляд. Це вже четверта еволюція дизайну за історію проєкту, в який вкладено досвід та тенденції цифрової торгівлі.

Для підвищення ефективності калькулятора акцент зроблений безпосередньо на нові потреби користувачів. Фільтри «Енергоефективність» та «Безпека» (прим. ред. — зламостійкість вікна) візуально показують різницю між вікнами та їхньою вартістю, що робить вибір простим і зрозумілим.

Ще однією зручністю «Калькулятора цін OKNA.ua» є розрахунок опору теплопередачі R вікна саме для конструкції, для якої вираховуються ціни. А тепер додатково показано коефіцієнт теплопередачі вікна Uw. Цей показник використовується в Європі під час визначення або демонстрації енергоефективності вікна. Його ж вказують в маркуванні СЕ.

«Калькулятор цін OKNA.ua» залишається зручним інструментом для визначення вартості вікон, а нові функції роблять його ще зручнішим та інформативнішим для користувачів.

Продавці вікон регулярно оновлюють інформацію в калькуляторі через кабінет компанії, щоби покупці могли бачити їхні пропозиції, оскільки неоновлені ціни не публікуються.

А для зручності роботи компаній, раніше в OKNA.ua додані інтеграції з українськими CRM-системами KeepinCRM та KeyCRM.

Останні новини розділу