Deceuninck знає, як переробляти свій профіль зі скловолокном

Олена Сердюк 20 травня 2024 р. о 20:12

Deceuninck використав віконну виставку FENSTERBAU FRONTALE 2024, щоби представити весь портфель профільних систем Elegant, який розширився з моменту його розробки. На попередній FENSTERBAU FRONTALE 2020 відбулася презентація платформи iCOR, яка є основою для Elegant. Тоді була показана технологія скловолокна ThermoFibra у поєднанні зі спеціальним армуванням рами Forthex, раніше відомим як Linktrusion.
Цього року на виставці компанія акцентувала на аспектах сталого розвитку.

Так, для виробництва серцевини профілю Elegant ThermoFibra Infinity використовується перероблений матеріал. Також компанія може переробляти ці профілі на своєму заводі. Скловолокно повністю відокремлюється від ПВХ.

У поєднанні з армуванням Forthex в рамі профіль Elegant ThermoFibra Infinity може досягти показників теплоізоляції до Uf 0,85 Вт/м2К для вікон. Це дозволяє задовольнити вимоги до термоізоляції пасивного будинку.
Пластикове армування Forthex посилене сталевими дротами та заповнене піною низької щільності. Тому воно термоізоляційне і не діє як місток холоду. Як бонус, зусилля на витягування гвинтів із Forthex вищі, ніж у гвинтів із сталевого армування.

https://www.youtube.com/watch?v=iuoscIi20N0

Для довідки.
Технологія додавання скловолокна у віконні та дверні профілі під час екструзії Deceuninck запустив у 2012 році. У 2020 році ThermoFibra та Forthex були представлені на ринках Німеччини, Австрії та Швейцарії.

Останні новини розділу