Framex пропонує найтрендовіші кольори ламінації сезону 2024

Framex 22 травня 2024 р. о 15:44

Керуючись багаторічним досвідом та європейськими тенденціями, Framex, TM пропонує найтрендовіші кольори ламінації сезону 2024.
Компанія Континент-Груп та бренд Framex, що пропонують якість, інновації та нову естетику виробів, запрошують своїх партнерів та клієнтів ознайомитись з новинками для декоративного оздоблення ПВХ-профілю.

Framex пропонує широкий спектр продуктів з ламінованого ПВХ-профілю власного виробництва, для виготовлення якого використовуються інноваційні ламінаційні плівки Winshield, розроблені з урахуванням вищих стандартів професіоналів.

Турбуючись про те, щоб всі проекти були реалізовані якнайшвидше, Framex завжди має в наявності 3 стандартні складські кольори (антрацит сірий, дуб золотий і горіх натуральний). Ще для 8 найбільш трендових кольорів ламінації підтримується запас ламінаційних плівок, з яких протягом 7 днів під замовлення виготовляється ламінований профіль потрібного кольору. Решта кольорів за шкалою RAL можуть бути виготовлені протягом 14 днів.

Маючи 5 ліній ламінації та втричі збільшивши об'єми виробництва ламінованої продукції, Framex пропонує односторонню (зовнішню або внутрішню) та двосторонню ламінацію. При цьому під ламінацію у світлі кольори використовується основа білого кольору, а в темні – коричневого або «антрацит».

ПВХ-конструкції з ламінованого профілю не лише мають естетичний вигляд та дизайн, який відповідає стилю або архітектурі будинку, а й можуть імітувати дерев’яний зріз. При цьому поверхня пластику захищається від механічних пошкоджень, та підвищується його стійкість до атмосферних опадів.

На нашому сайті ви можете детально ознайомитися з Framex Lamination Trends у розділі Партнерам. Каталоги та Партнерам. Довідник Framex.

Framex – якість за будь-яких обставин!

Останні новини розділу