Schüco пропонує запірний механізм без циліндра для вхідних дверей

Олена Сердюк 23 липня 2024 р. о 21:00

Schüco представив систему контролю доступу SafeGuard, яка поєднує функції доступу без ключа, автоматичного замикання, звітування та звукової сигналізації, що активується у разі спроби зламу (раннє сповіщення). Механізм вбудований у дверний профіль Schüco AD UP 75/90 та непомітний для сторонніх.

Читайте також: Schüco AD UP Design Edition Gen2 отримала нагороду Red Dot Award 2024

Запірний механізм SafeGuard замінює традиційний циліндровий замок. Замок з грибоподібним механізмом блокує двері в напрямку руху і забезпечує високий контактний тиск. Без циліндра точки замикання приховані.
За даними компанії, двері зі стулкою висотою до 2300 мм досягають класу RC2 з двома точками замикання. Кожен з них постійно контролюється 7 датчиками, завдяки яким будь-які спроби злому фіксуються та відображаються в журналі подій у додатку для телефону.

Електронні елементи вбудовані в раму, тому нема потреби прокладати кабелі у дверному полотні. Без початкової настройки система готова до роботи в режимі Plug&Play з моменту запуску.

SafeGuard також передбачає надзвичайні ситуації, такі як тимчасове відключення електроенергії. Вбудований акумуляторний блок живлення забезпечує роботу системи ще 12 годин.

Останні новини розділу