AGB контролює кількість запасних ключів з новим циліндром

Олена Сердюк 13 серпня 2024 р. о 21:10

Італійський виробник фурнітури для дверей та вікон AGB представив новий циліндр із запатентованим ключем, який запобігає несанкціонованому копіюванню. Тільки AGB може виготовляти заготовки та розповсюджувати через авторизовані AGB Genio Point. Для виготовлення дубліката клієнт повинен показати ключ разом із карткою безпеки. Однак наразі в Україні немає авторизованих виробником центрів дублювання.

З таким акцентом на безпеку, AGB попрацювали над дверним циліндром.
Коли відбувається спроба скручування, циліндр контрольовано ламається, щоби видалити гачок грабіжника, але зберігає функціональну серцевину. Вставки із загартованої сталі захищають циліндр від висвердлювання. Пристрій захисту від відмичок та ударів забезпечує тривалий опір обом типам відкриття. Коли ключ вийнято, шифр не можливо прочитати через форму штифтів. Велика кількість шпильок гарантує мільйони різних комбінацій ключів.

За даними компанії, Genio сертифікований за найвищим рівнем захисту від найпоширеніших видів злому згідно з EN 1303:2015.

Також: Winkhaus запропонував використовувати смартфон, як ключ від вхідних дверей

Для довідки.
EN 1303:2015 «Будівельна фурнітура — Циліндри для замків — Вимоги та методи випробувань» визначає найвищий клас стійкості до злому — клас D:

Останні новини розділу