Відбулися загальні збори Асоціації "Українські виробники світлопрозорих конструкцій”

Асоціація "Українські виробники світлопрозорих конструкцій" 27 вересня 2024 р. о 20:31

Цього тижня пройшли загальні збори Асоціації "Українські виробники світлопрозорих конструкцій", де учасники підбили підсумки роботи за 9 місяців 2024 року та затвердили фінансовий план на 2025 рік. Під час зустрічі було прийнято кілька ключових рішень, спрямованих на розвиток галузі.

Одним із головних моментів зборів стало прийняття нових учасників. Асоціація радо вітала у своїх лавах такі компанії: Gealan Ukraine, ТОВ «Баркс», «БК МаксіБуд Інжиніринг», «Вінкхаус Україна», «Вюрт-Україна», Glas Trösch Ukraine, «Карбоснаб», «Клейберіт-Україна», «Вікна-Стар» та OKNA.ua.

Також було оновлено склад Наглядової ради, яка буде відповідати за стратегічний розвиток та впровадження ключових рішень для галузі.

Особливим гостем зборів стала Анна Арнаут, експертка з приватного партнерства проєкту EdUP, яка презентувала спільні ініціативи з Асоціацією. Проєкт EdUP спрямований на покращення професійної освіти в Україні, особливо у сфері будівництва.

Дякуємо всім учасникам за їхній внесок у розвиток галузі та закликаємо слідкувати за новими подіями й ініціативами, що готуються найближчим часом.

Останні новини розділу