AXOR та КНУБА співпрацюватимуть для реінтеграції, перенавчання та реабілітації ветеранів

Олена Сердюк 6 жовтня 2024 р. о 20:18

Український виробник фурнітури для вікон та дверей AXOR візьме участь у розробці спеціального навчального курсу для ветеранів та їхніх родин.
20 вересня 2024 року Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА) та ТОВ «Аксор Індастрі» підписали меморандум про співпрацю, спрямований на розвиток освіти, наукових досліджень, професійне зростання та підтримку ветеранів.

На освітній платформі для ветеранів та їхніх родин КНУБА, AXOR та громадська спілка «Ветеранський кластер України» створять спеціальний курс. Він надасть можливість ветеранам отримати нові знання та навички, необхідні для успішної адаптації до трудового процесу.
Для цього КНУБА має необхідний освітній потенціал, а компанія «Аксор Індастрі» має власний досвід підтримки своїх працівників, які повертаються з фронту та потребують комплексної реабілітації, перепідготовки й залучення до трудового процесу.
AXOR та партнерські організації також сприятимуть працевлаштуванню студентів, випускників та ветеранів.

Співпраця охоплюватиме не лише освітні ініціативи, а й організацію спільних семінарів, конференцій та круглих столів.

Також Асоціація «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» працює над створенням навчально-практичного центру в Києві.

Останні новини розділу