Новий двоконтурний поріг з підвищеною герметичністю для профільної системи Framex FТ72

Framex 11 жовтня 2024 р. о 09:14

Фахівці Framex, TM презентували розширення асортиментної лінійки порогів до теплої дверної алюмінієвої системи Framex FТ72 новим двоконтурним порогом з підвищеною герметичністю, який є надійним та естетичним рішенням для забезпечення комфорту у приміщенні.
Ключові особливості Порога двоконтурного 72 А 09 TV:
Висота: 16/20 мм – забезпечує оптимальну адаптацію для дверних конструкцій.
Притвор: Двоконтурний з EPDM ущільнювачем, що забезпечує надійну герметизацію, запобігає потраплянню вологи та продуванню.
Термоміст: 28 мм – допомагає знизити ризик утворення конденсату, підтримуючи стабільну температуру всередині приміщення.
Універсальність: Підходить для одно- та двостулкових дверей, адаптується до різних дизайнерських рішень.
Простота монтажу: У комплекті є кріплення, які не потребують додаткової обробки, що робить установку максимально зручною.
Покриття: Анодоване – забезпечує підвищену стійкість до корозії та інших зовнішніх впливів.
Надійність у кожній деталі: Двоконтурний притвор з EPDM ущільнювачами та прогумованими кутовими з’єднувачами забезпечує ефективний захист від вітру та дощу.
Легкість монтажу: Поріг розроблений з урахуванням зручності монтажу. Продумані кріплення дозволяють швидко встановити або замінити його на вже існуючу раму, що робить процес монтажу максимально простим та ефективним.
Експерти Framex завжди пропонують найоптимальніші рішення, які гарантують довговічність і стійкість конструкцій, що особливо важливо в умовах мінливого клімату.
На сайті framex.ua ви можете детально ознайомитися із лінійкою порогів Framex у розділі Алюмінієві системи - Новинки.
Партнерство з Framex – ваш стабільний та прибутковий бізнес!

Останні новини розділу