Спеціалізована віконна платформа OKNA.ua приєдналася до Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій»

OKNA.ua 14 жовтня 2024 р. о 19:53

24 вересня 2024 року під час загальних зборів до Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» долучилася низка віконних компаній, серед яких постачальники профілів, фурнітури, заповнення та кріплення, а також перша українська спеціалізована платформа віконного ринку OKNA.ua.

«Ефективне об’єднання зусиль учасників ринку в багатьох напрямках розвитку світлопрозорих конструкцій було нагальною потребою вже досить давно. Оскільки напрями роботи Асоціації «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» здебільшого збігаються з цілями платформи OKNA.ua — як-от сталий розвиток будівництва, nZEB, розвиток монтажного ринку та експорту, — ми радо підтримали відновлення асоціації з перших кроків», — зазначив СЕО OKNA.ua Андрій Лесьо.

Асоціація «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» — це перша віконна асоціація в Україні, заснована у 2003 році. Після тривалої паузи, на онлайн-конференції WKC Installer 5.0 в жовтні 2023 року було оголошено про відновлення її діяльності. Протягом дев’яти місяців 2024 року Асоціація зробила низку важливих кроків, спрямованих на регулювання нормативних вимог, участь в освітніх проєктах та залучення нових членів.

Представник компанії «БК МаксіБуд Інжиніринг» зазначив, що ринок давно потребував створення дієвої асоціації для об’єднання зусиль у розвитку віконного сегмента. Компанія «Вюрт-Україна» додала, що ринок вимагає якісних змін, які окремі компанії не можуть здійснити самостійно — це можливо лише в рамках Асоціації. Компанія «ГЛАС ТРЬОШ КИЇВ» підсумувала, що віконним компаніям необхідні рівні умови на ринку та дотримання єдиних правил.

Асоціація Українські виробники світлопрозорих конструкцій запрошує нових учасників до співпраці, наголошуючи на важливості об'єднаних зусиль для стабільного розвитку ринку.

Довідка.
Під час загальних зборів до Асоціації доєдналися OKNA.ua, Баркс, БК МаксіБуд Інжиніринг, Вінкхаус Україна, Вюрт-Україна, ГЛАС ТРЬОШ КИЇВ, Карбоснаб, Клейберіт-Україна, Компанія Вікна-Стар, Представництво Gealan в Україні. Також були отримані та погоджені заявки від ЛІВІНГ ВУД УКРАЇНА (ТМ Adler), МЕЕЗЕНБУРГ УКРАЇНА та Рейнарс Алюмініум.

Останні новини розділу