REHAU Window Solutions отримує Iconic Award 2024 за революційну систему ARTEVO

REHAU 15 жовтня 2024 р. о 15:37

Пишаємось і хочемо розділити цей момент з вами: наша інноваційна віконна система ARTEVO отримала нагороду Iconic Award 2024 як «Best of the Best» в категорії «Product - Building Technologies»!

Iconic Award 2024 – це не тільки знак якості ARTEVO як преміального рішення з продуктивністю на 360-градусів. Таке визнання відкриває нові можливості для подальшого вдосконалення маркетингу та розвитку бізнесу наших партнерів і клієнтів по всьому світу.

Ми робимо революцію у віконній індустрії, пропонуючи екологічно чисті та сталі рішення, і чергова нагорода є тому підтвердженням.

ARTEVO встановлює нові стандарти з точки зору проєктування, кастомізації і, що важливо, сталості. ARTEVO підкорює своєю естетичною досконалістю та новаторськими технологіями. Вміст перероблених матеріалів до 78% і фокус на енергоефективності вже сьогодні робить ARTEVO знаковим продуктом в галузі.

Iconic Award - авторитетна міжнародна премія. Вона відзначає візіонерські проєкти та інноваційні продукти, що сприяють комплексному підходу до архітектури та визнані у всьому світі. Лише цьогоріч було подано 540 заявок з 36 країн світу.

Останні новини розділу