Opentek

Немає в наявності
Продавець: Віккон
Opentek
Профільна система OPENTECK, має дві серії профілів: STANDART і PREMIUM, а також має дверну серію і всі необхідні додаткові профілі.

Технічна характеристика профілю OPENTECK®:
Монтажна ширина профілю 60мм;
Ширина стулки віконної 77мм;
Ширина імпоста 80мм;
Товщина профілю 3мм.

Торгова марка OPENTECK - розробка німецького профілю Rehau. Має той же дизайн, 3-камерна система профілю з зовнішнім ущільнювачем чорного кольору.

Штапики укомплектовані ущільнювачем, що забезпечує абсолютну герметизацію і завдяки чому волога не потрапляє під склопакет. Профіль OPENTECK має також систему відведення конденсату, завдяки чому конденсат не збирається всередині конструкції.

Профіль виготовляється на сучасному обладнанні за новітніми європейськими технологіями.

На сьогоднішній день OPENTECK пропонує:
3-камерну профільну ПВХ-систему, що є хорошим економічним рішенням. Це основна система на базі добре зарекомендував себе принципу 3-камерного будови з системною глибиною коробки 60мм, яка підходить для областей застосування з обмеженими вимогами до теплоізоляції та дизайну;
Систему профілів для еркерних з'єднань, що відрізняється оптимальним співвідношенням «ціна / якість» і яка є оптимальним рішенням з економічної точки зору. Еркер від OPENTECK має двокамерну в поперечному перерізі конструкцію і тому не потребує додаткової вставці для поліпшення теплоізоляційних властивостей конструкції, необхідної в інших системах.

Важливо відзначити, що в вікнах з ПВХ-профілів OPENTECK може застосовуватися фурнітура будь-яких виробників. На сьогоднішній день OPENTECK є однією з найбільш повних, економічно вигідних систем ПВХ-профілів і комплектуючих для виробництва світлопрозорих конструкцій будь-якої складності, мають можливість застосування на всій території України, незалежно від кліматичних умов.

Вироби з цих профільних систем володіють не тільки високою якістю, але і дозволяють здійснити всі ваші побажання по формі, оформлення, стилю і видам відкривання вікон і балконних дверей. Крім цього системи профілів дозволяють забезпечити високу ступінь звуко- і теплоізоляції. Ми пропонуємо цілий ряд конструкцій, що відповідають на запити сучасного ринку: починаючи з конструкцій з 3-х камерного профілю до конструкцій, призначених для будинків з високим ступенем енергозбереження.

Висококласне обладнання дозволяє виготовити не тільки віконні та дверні системи різної складності, але і виробляти системи офісних перегородок, балконного скління із застосуванням sliding-систем і сучасні вхідні двері.

Вибираючи системи OPENTECK, Ви вибираєте сучасну технологію і відповідний Вашому стилю зовнішній вигляд будинку, відповідно до Ваших особистих побажань, а також гарантію якості і прийнятну цінову політику.

Гарантований термін експлуатації профілів OPENTECK - 50 років.

Вікна OPENTECK приносять радість і затишок в кожен будинок
Технічні характеристики
Артикул12240
Оновлення: 01.02.2013
Додано: 29.02.2012
Ідентифікатор: 12240

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення