Віконні жалюзі

Немає в наявності
Продавець: Triumph
Віконні жалюзі
Віконні жалюзі - це вид штор, Який представляет собою полоси з різніх матеріалів, что назіваються ламелями. Ламелі з'єднуються одна з одною так, щоб смороду могли крутити, при цьом Відкривати або закривати доступ світловому потоку. Жалюзі на вікна Використовують для захисту приміщення від Яскрава сонця. Атмосферних опадів, Пілюк та цікавіх поглядів перехожих. Кроме цього, смороду стали однією з найважлівішіх деталей дизайну квартири чи офісу.
У наш час Популярність жалюзі Постійно збільшується. Нічого дивного, Аджея зручність в ЕКСПЛУАТАЦІЇ, Практичність, все Можливі дизайнерські решение пріголомшують уяву.
Все більшій Попит ма ють Автоматизовані жалюзі, найбільш вагомий перевага якіх є надійне регулювання мікроклімату приміщення. С помощью спеціального блоку з много чисельного датчиками, жалюзі можна налаштуваті під Зовнішні умови. Например, літом, коли особливо спекотно світить сонце, жалюзі в автоматичності режімі закриють вікно, но, коли сонце сховається за хмарами або просто сонячні Промені перестануть заглядати в вікно, то жалюзі самостійно відкріють его, забезпечен доступ до натурального світла в пріміщенні.
Технічні характеристики
Артикул21464
Оновлення: 18.06.2013
Додано: 06.11.2012
Ідентифікатор: 21464

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT