Захисних ролетів

Немає в наявності
Продавець: МайстерОК
Захисних ролетів
Висловлюємо Вам свою подяку за інтерес, проявлений до нашої індивідуальності!
ГК "МастерОК" - процвітаюча група будівельних компаній, яка об'єднує кілька бізнесів з різними напрямками будівельної діяльності.

Одним з основних напрямків діяльності нашої компанії є продаж, виробництво ролет, їх монтаж, а також сервісне обслуговування ролет. Якщо Ви бажаєте захистити своє житло від різних негативних факторів навколишнього середовища і від вторгнень сторонніх осіб, то самий раз скористатися захисними рольставень конструкціями. Наша компанія пропонує вам великий асортимент захисних систем високої якості і за оптимальними розцінками. У порівнянні з класичними віконницями, вони, завдяки своїм технічним можливостям, можуть бути використані під множинних випадках.

У нас Ви можете купити рольставні за вигідною ціною, або замовити виробництво рольставней за індивідуальними вимірами, при цьому виклик замірника безкоштовний. Універсальність конструкції і зручність в експлуатації дозволяють застосовувати їх в різних умовах. Їх можна монтувати на вікна, двері, вітрини торговельних наметів і магазинів, касові віконця і т.д. Їх надійність і економічність дають можливість застосовувати їх навіть в якості гаражних воріт. Встановивши захисні системи даного типу, замість багажних дверей на вантажний транспорт, ви відразу ж відчуєте масу переваг і зручність даної конструкції.

Використовуючи захисні системи, ви можете розділити велике приміщення на кілька окремих функціональних зон або захистити веранду від поривів вітру. Крім продажу, ми також займаємося гарантійним і післягарантійним обслуговуванням, в разі поломки будь-якого елементу конструкції ви викликаєте до себе додому одного з майстрів нашої компанії, і він усуне несправність в максимально короткий термін.

Охочі купити рольставні, можуть звернутися до наших фахівців за консультацією. Захисні вбудовані конструкції даного типу складаються із захисного полотна, полотно утворюють з'єднані між собою профілю, так звані ламелі. Полотно, яке виготовлено зі сталевих і алюмінієвих ламелей може без праці згортатися в рулон, який ховається під коробом, в залежності від способу монтажу короб може перебувати зовні або може бути «вшитий» в стіну. Рух захисного полотна в самій конструкції відбувається по металевих напрямних, вони кріпляться у вертикальному положенні в віконному або дверному прорізі так, щоб коли полотно опущено, зовні проникнути всередину було неможливо.

Види профілів рольставен

Завдяки широкому вибору профілів для ролет є можливість створити величезний вибір продукції спрямованої на різні цілі. Найкращим варіантом для забезпечення захисту в отворах великої площі є цільнотянуті профілі (0.045м. І 0.055м.), А також профілі роликового плющення (0.055м.). Для захисту дач і заміських будинків найкраще використовувати цільнотянутий профіль 0.045м. (Товстостінного). Якщо ви збираєтеся встановлювати вбудовані рольставні в великих отворах, зокрема на гаражах, то краще ніж алюмінієві профілі 0.055 і 0.077м. вам не знайти. 77-й профіль оснащений прозорими вставками, що частково відтворить всередині приміщення вуличне освітлення. Також рекомендується використовувати 77-й профіль з підвищеною вентиляцією, для сильно загазованих гаражних приміщень.

управління ролетами

Управління може виконуватися декількома способами: пружинне управління, стрічкове управління, за допомогою редуктора і карданного приводу, а також за допомогою електроприводу. Рольставні, як було написано раніше, в абсолютно будь-яких отворах, але не думайте, що розташування якимось чином може вплинути на спосіб управління ними. Єдиний факт, який може впливати на вид управління - вага захисного полотна, для ручного управління ролетами, воно не повинно перевищувати маси 30 кілограм для видів управління з електродвигуном вага полотна значення не має.

Види управління ролетами

Управління ролетами може здійснюватися двома способами: механічним і автоматичним. Механічне управління буває стрічкове, редукторне і пружинне (напівавтоматичне), і досить надійно зарекомендували себе карданні приводу з редуктором. Автоматичне управління здійснюється за допомогою електричного приводу, де одним легким дотиком кнопки пульта управління рольставні надійно захистять Ваш будинок від непрошених гостей, або відкриють Вам доступ на об'єкт.

Навіть в разі відсутності електрики, автоматичні рольставні можна відкривати і закривати вручну. Електричне управління вважається самим комфортабельним способом управління ролетами, оскільки може мати дистанційне керування, а також може бути об'єднано в систему групового управління всіма ролетами одночасно. Безумовно дистанційне керування дуже зручно, особливо для гаражних воріт, тому що під'їжджаючи або виїжджаючи з гаража на автомобілі Вам не доведеться виходити з нього, щоб відкрити або закрити ворота, а величезна різноманітність автоматики дозволяє створювати гнучкі системи управління ролетами і їх групами.

Група будівельних компаній "МастерОК" виконує наступні види ремонтно-будівельних робіт:
• Виробляє: вікна і двері з металопластику та алюмінію, гаражні ворота, захисні ролети, жалюзі, перила та огородження. • Покрівельні роботи: монтаж, ремонт, реконструкція, повна комплектація і пристрій плоских покрівельних систем (наплавляемие рулонні матеріали)) і скатних (з металочерепиці, профнастилу, єврошиферу, натуральної черепиці та інших матеріалів) покрівель з проектуванням, монтажем кроквяних систем, систем безпеки покрівлі, водостічних систем та системи кабельного обігріву.
• Послуги з облицювання фасадів металевим і вініловим сайдингом, декоративним каменем.
• Загальнобудівельні та оздоблювальні роботи: ремонт і обробка всіх видів приміщень; реконструкція будівель; монтаж конструкцій підлог, стін і перекриттів при капітальному будівництві; електромонтаж, заміна систем опалення, водопостачання і каналізації.
• Проектування і монтажсістем кондиціонування і вентиляції.
• Монтаж систем сонячної енергіідля нагріву води та опалення.
• Виробництво декоративного каменю.
• Проектування та монтаж басейнів.
Технічні характеристики
Артикул26223
Оновлення: 03.05.2017
Додано: 21.02.2013
Ідентифікатор: 26223

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети GANT Termo з прихованим коробом