Вікно кухонне Salamander 2D 1300 * 1400

Немає в наявності
Продавець: Смолій
Вікно кухонне Salamander 2D 1300 * 1400
Німецька марка Salamander відома багатьом. Свого часу, в кожній родині СРСР була пара якісного взуття цієї марки. Вони навіть передавалися у спадок - такий рівень якості цієї компанії. Фірма Salamander має більш ніж вікову історію.

Правда, не всі знають що продукція Salamander не тільки шкіряна і взуттєва, але і пластикова. У пошуках альтернативного матеріалу для виробництва взуття почалося освоєння синтетичних матеріалів, що поклало в 1973 році початок виробництва ПВХ профілів.

Компанія Salamander ось уже кілька десятиліть займається дослідженнями, розробками і практичним застосуванням ПВХ профілів для металопластикових вікон і дверей. Ця компанія входить до складу всесвітньо відомого німецького концерну Salamander і є одним з провідних виробників - постачальників на ринку світлопрозорих конструкцій Західної Європи.

Особливості профілю Salamander:

Девіз фірми "На крок попереду всіх" повністю підходить до її діяльності в сфері виробництва профілів для пластикових вікон, дверей, вітражів.

ПВХ профіль Salamander відрізняє неперевершена альпійська білизна і бездоганне традиційне німецьке якість. І, повірте, це дійсно дуже білі вікна.

Профільна система SALAMANDER DESIGN-2D

Система "Design-2D" - зразок класики профільних систем. Строгі лінії зовнішнього контуру профілю поряд з традиційним для Salamander радіусом округлення в 5 мм створюють неповторний зовнішній дизайн даної системи.

Відмінні показники по теплозіщіте і шумоізоляції досягаються за рахунок склопакета товщиною 32 мм і продуманої геометрії профілю: широкі внутрішні камери підвищують тепловий опір, дистанційні приливи не дають армуючому профілю стикатися з пластиком, крім того саме розташування армуючого профілю створюють додаткові повітряні камери, що поліпшують обидва показники.

Всі профільні системи торгової марки Salamander відрізняє бездоганна якість пластика, білизна і глянець поверхні. Компанія Salamander піклується про кінцевого споживача, гарантуючи товщину несучих стін не менше 3 мм при достатній товщині внутрішніх перегородок, що в кінцевому підсумку значно впливає на міцність зварного шва і термін служби готового виробу.

Система "Design-2D" пропонує перевірені часом конструктивні рішення і завжди бездоганний стиль від Salamander.
Основні технічні характеристики профілю Salamander 2D:

Монтажна ширина 60 мм. (Рама і стулка зміщені) і монтажна ширина 76 мм. (Рама і стулка в одній площині);

Товщина зовнішніх стінок основних профілів не менше 3 мм, що забезпечує більш високу міцність зварного шва;

Завдяки наявності в камері водозбору похилої площини, колектора і 4 мм затвора забезпечується швидке видалення дощової води і конденсату з фальца рами / стулки навіть при зливі, причому вода завдяки греблі не просочується під штапик навіть при відкинутому положенні стулки;

Металеві підсилювачі не стикаються зі стінками підсилювальної камери завдяки спеціальним виступам на стінках підсилювальної камери, що знижує втрати тепла по стінках підсилювача і підвищує тепловий опір профілю;

Напівкругла канавка-колектор у фальці рами / стулки полегшує позиціонування фрези при фрезеруванні дренажних пазів - менше ризик пошкодити підсилювальну камеру в профілі;

Підсилюючі приливи в стінці рами на місці кріплення петель фурнітури дозволяють досягти найвищих показників по відривній міцності кріплення;

Відступ осі кріплення фурнітури в стулці складає 13 мм по відношенню до краю рами, що дозволяє використовувати більш міцні запірні планки;

Товщина скління до 48 мм при монтажній ширині 76мм;

Стійкість до удару при негативній температурі: 10 з 10 зразків при мінус 30 ° Цельсія без пошкоджень;

Однакове армування для рами і стулки, можливість використання замкнутого армування в конструкціях з підвищеними вимогами до статики.

Технічні дані:

Назва системи: Система "Design-2D"

Кількість камер: 3

Монтажна ширина: 60 ​​мм.

Габаритна висота: 70 мм. (Рама)

Перекриття притвору: 7 мм.

Кількість контурів, матеріал і колір ущільнення: 2 контури суцільного ущільнення з погодостійкого EPDM-каучуку

Товщина зовнішніх стінок профілю: не менше 3 мм.

Теплоізоляційні характеристики: коефіцієнт опору теплопередачі - 0,64 м2 ° С / Вт (з армуванням)

Товщина склопакета: до 32 мм.

Система "Design-2D"

Прекрасне рішення для створення домашнього затишку. Двоконтурні ущільнювачі допоможуть зберегти тепло і забезпечать прекрасну звукоізоляцію (до 42 дБ), а можливість примусового відведення вологи дозволить уникнути скупчення конденсату.

Зовнішній вигляд вікон Design-2D відображає творчий підхід дизайнерів компанії до створення неповторних ліній Salamander.
Технічні характеристики
Артикул40685
БрендSalamander Industrie - Produkte GmbH
Оновлення: 06.09.2014
Додано: 06.09.2014
Ідентифікатор: 40685

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг